Maaltijdservice De Helpende HandBezorgservice de Helpende Hand

Vanaf heden komen wij graag de maaltijden van onze maaltijdservice bij u thuisbezorgen in De Wijert (en omstreken).

Omdat wij vanaf heden geen gasten meer mogen ontvangen bij de maaltijdservice om de maaltijd bij ons op te eten, willen we graag iets extra’s bieden. En dus zijn we gestart met het bezorgen van onze maaltijden. Het bezorgen van onze maaltijden kan op dezelfde tijden als dat u een maaltijd bij ons af komt halen, namelijk:

  • elke woensdag tussen 12:00 en 14:00 of tussen 16:00 en 17:30 uur.
  • elke donderdag tussen 12:00 en 14:00 of tussen 16:00 en 17:30 uur.

Wij bezorgen uw maaltijd graag op de fiets. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van € 1,00. Op dit moment kunt u bij bezorging aan huis uitsluitend contant (het liefst gepast) betalen.

We zien uw bestelling graag tegemoet!


Ophalen

Elke woensdag en donderdag tussen 12:00 en 14:00 uur kunt u bij maaltijdservice De Helpende Hand terecht om een maaltijd op te halen. Maar werkt u de hele dag en bent u om bijvoorbeeld om 16:00 of 17:00 uur vrij? Geen nood, want u kunt ook elke woensdag en donderdag tussen 16:00 en 17:30 uur bij ons terecht voor het afhalen van de warme hap.

Reserveren

De prijs van een vers bereide maaltijd is slechts tussen de € 5,- & € 6,- euro. Reserveren om af te halen of op te eten is nodig. Dit zodat we weten hoeveel maaltijden wij gaan bereiden. Neem voor reserveren of vragen over de maaltijdservice contact op met Fruitcafé De Helpende Hand.

Bellen of mailen

U kunt elke dag tijdens onze openingstijden met ons bellen. Op deze dagen kan dat met: 06-2090 8361. Elke dag van de week kunt u ons ook een email sturen voor al uw vragen of reserveringen. Geef in de mail aan of u wilt afhalen of dat u uw maaltijd wilt laten bezorgen. Mailen kan naar: mail@fruitcafe.nl

Maaltijdbakje

Als u de maaltijd afhaalt kunt u uw eigen bakje meenemen of wij bieden een herbruikbaar bakje aan. LET OP! Het bakje dat wij aanbieden vragen wij € 1,00 (statiegeld) voor maar dit krijgt u uiteraard terug als u het bakje later bij ons inlevert.

Betalen

Let op, in verband met corona graag met pin betalen.

Tot ziens bij Maaltijdservice De Helpende Hand!

 


Neem voor meer informatie contact met ons op.