Maaltijdservice De Helpende Hand

Momenteel is onze maaltijdservice wegens de corona maatregelen gestopt.

– corona en de maaltijdservice –

Wegens het coronavirus is de maaltijdservice momenteel gestopt. We hopen in juli weer van start te gaan op de woensdagen en dan uitsluitend voor het afhalen van een maaltijd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Hou de website voor het laatste nieuws goed in de gaten.


Na de succesvolle start van november 2019 heeft het Fruitcafé besloten door te gaan met de maaltijdservice! Vanaf januari 2020 kunt u elke dinsdag & woensdag een heerlijke verse warme maaltijd bij ons opeten of afhalen.

Elke dinsdag en woensdag tussen 12:00 en 14:00 uur. kunt u bij maaltijdservice De Helpende Hand terecht om een maaltijd op te eten of af te halen. Maar werkt u de hele dag en bent u om bijvoorbeeld 16:00 of 17:00 uur vrij? Geen nood, want u kunt ook elke dinsdag & woensdag tussen 16:00 en 18:00 uur bij ons terecht voor het afhalen van de warme hap.

De prijs van een vers bereide maaltijd ligt tussen de € 5,- en € 6,- euro. Reserveren om af te halen of op te eten is nodig. Dit zodat we weten hoeveel maaltijden wij gaan bereiden. Neem voor reserveren of vragen over de maaltijdservice contact op met Fruitcafé De Helpende Hand.

U kunt elke werkdag tussen 10:00 en 14:00 uur met ons bellen of bij ons langs komen aan de Werumeus Buningstraat 20 te Groningen. Bellen op deze 5 dagen kan met: 06-1715 0041. Maar elke dag van de week kunt u ons een email sturen voor al uw vragen of reserveringen. Geef in de mail aan of u wilt komen eten of af wilt halen. Mailen kan naar: mail@fruitcafe.nl

Als u de maaltijd afhaalt kunt u uw eigen bakje meenemen of wij bieden een herbruikbaar bakje aan. LET OP! Het bakje dat wij aanbieden vragen wij € 1,00 (statiegeld) voor maar dit krijgt u uiteraard terug als u het bakje later bij ons inlevert.

Tot ziens bij Maaltijdservice De Helpende Hand.