Maaltijdservice De Helpende Hand

– corona en de maaltijdservice –

Vanaf juli gaat de maaltijdservice weer van start. U kunt bij ons afhalen of een tafeltje reserveren. Omdat wij nooit meer koken dan dat we bestellingen krijgen is het voor zowel afhalen als bij ons opeten verplicht om te reserveren. Het aantal zit plekken zijn in verband met corona zeer beperkt bij ons. reserveer dus tijdig uw maaltijd / tafel. Het is tijdelijk alleen mogelijk om te pinnen voor uw maaltijd. We ontvangen tijdens de maaltijdservice maximaal 5 gasten in het Fruitcafé.


Elke woensdag tussen 12:00 en 14:00 uur. kunt u bij maaltijdservice De Helpende Hand terecht om een maaltijd op te eten of af te halen. Maar werkt u de hele dag en bent u om bijvoorbeeld 16:00 of 17:00 uur vrij? Geen nood, want u kunt ook elke woensdag tussen 16:30 en 17:30 uur bij ons terecht voor het afhalen van de warme hap.

De prijs van een vers bereide maaltijd is slechts € 5,- euro. Reserveren om af te halen of op te eten is nodig. Dit zodat we weten hoeveel maaltijden wij gaan bereiden. Neem voor reserveren of vragen over de maaltijdservice contact op met Fruitcafé De Helpende Hand.

U kunt elke werkdag tussen 9:00 en 13:00 uur met ons bellen. Op dagen kan dat met: 06-1715 0041. Maar elke dag van de week kunt u ons een email sturen voor al uw vragen of reserveringen. Geef in de mail aan of u wilt komen eten of af wilt halen. Mailen kan naar: mail@fruitcafe.nl

Als u de maaltijd afhaalt kunt u uw eigen bakje meenemen of wij bieden een herbruikbaar bakje aan. LET OP! Het bakje dat wij aanbieden vragen wij € 1,00 (statiegeld) voor maar dit krijgt u uiteraard terug als u het bakje later bij ons inlevert.

Let op, u kunt momenteel uitsluitend bij ons met pin betalen!

Tot ziens bij Maaltijdservice De Helpende Hand.