Koken, eten & daten

Fruitcafé De Helpende Hand biedt diverse kookmogelijkheden aan de buurt!

Wilt u gezellig met een groepje vrienden, vriendinnen of buren (leren) koken in het Fruitcafé dan kan dat. Lijkt het u leuk om samen met anderen een kookclub of kookgroep te starten? Dat kan bij ons!

Er is van alles mogelijk in het Fruitcafé, zoals koken met alleen mannen of vrouwen, of juist gemengd. Koken met een thema zoals bijvoorbeeld allergieën, buitenlandse gerechten, Hollandse kost, Oma’s soep, streekgerechten / streekproducten of bijvoorbeeld halal. Wij zijn op zoek naar bewoners die graag met elkaar willen koken, eten en daten. Met daten bedoelen we het ontmoeten van bekende of nieuwe mensen.

Of gewoon gezellig een hapje mee eten mag natuurlijk ook. Kom vooral met uw idee of wens naar ons toe!

De prijs van de activiteit hangt af van uw wensen en de ingrediënten waarmee gekookt gaat worden. Daar kunnen we natuurlijk in meedenken zodat de prijs laag blijft. We vragen een gereduceerd tarief voor koffie en thee tijdens de activiteit. Wilt u graag (non alcoholische) drankjes drinken tijdens het koken en eten dan is dit mogelijk.

Neem voor meer informatie of opgaaf gerust contact met ons op. Mail naar: dennis@fruitcafe.nl of bel naar: 06 1715 0041 (vraag naar Dennis) of loop gewoon bij ons binnen in de Werumeus Buningstraat 20, kijk op: www.fruitcafe.nl/contact/