Activiteiten

Heel De Wijert Bakt

Binnenkort start “Heel De Wijert Bakt”! Om precies te zijn op 9 maart gaan we starten met een zeer gezellige bakactiviteit in Fruitcafé De Helpende Hand. Tijdens de eerste bakworkshop gaan we cake bakken! Heeft u zin om mee te doen?

Dat kan, we gaan met maximaal 4 deelnemers op vrijdagmiddag 9 maart aan de slag. Geef je snel op want vol is vol. De activiteit start om 14:00 uur, we beginnen dan met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna gaan we de keuken in om een cake te bakken, dit kan een boerencake, appelkaneelcake of onze welbekende bananencake zijn.

Op het moment dat de cake in de oven staat is er tijd voor een 2e kopje koffie/thee en kan er gezellig nagepraat worden.

Voor deze workshop betaalt u slechts € 3,00 per persoon dat is inclusief 2 koffie of thee, wat lekkers vooraf en een halve cake mee naar huis voor het weekend.

Loopt het water u al in de mond? Geef u dan op, dit kan op de volgende manieren:

Dit kan door te mailen naar:
dennis@fruitcafe.nl
of bel met: 06 1715 0041 (vraag naar Dennis)
Maar bij ons binnenlopen in het Fruitcafé mag en kan natuurlijk ook.
Fruitcafé De Helpende Hand
Werumeus Buningstraat 20

Uiteraard willen we hier mee door gaan. De prijs van een volgende “Heel De Wijert Bakt” hangt af van wat er gebakken gaat worden. Dit doen we dan in overleg met de deelnemers. De doelstelling is om hier een maandelijks terugkerende activiteit van te gaan maken. Bakt u mee?


Binnenkort gaan wij starten met het aanbieden van diverse kook / bak workshops en kinderfeestjes.

Voor groepen bewoners bieden wij diverse leuke activiteiten aan in ons gezellige Fruitcafé.

Denk aan het (leren) bakken van een cake of taart op de vrijdagmiddag, dit zodat je daarna lekker je eigen baksel voor het weekend mee naar huis kan nemen. En we willen graag samen met jou de heerlijkste en diverse gerechten/maaltijden gaan bereiden. En dit vervolgens samen gezellig aan de stamtafel met elkaar opeten!

Heb jij zelf een leuk idee om iets rondom koken, bakken en/of voeding bij ons te organiseren? Schroom dan niet om ons te benaderen. Loopt het water je nu al in de mond bij het idee om samen allerlei lekkernijen te bereiden? Neem dan vooral contact met ons op: dit kan door te mailen naar: dennis@fruitcafe.nl of door te bellen met: 06-1715 0041 (vraag naar Dennis) hier kunt u ons vinden.