Heel De Wijert Bakt!

Heel De Wijert bakt is een gezellige bakmiddag voor de buurt! Op vrijdag 9 maart is deze activiteit gestart voor en door bewoners uit de buurt. Het thema was cake! Elke eerste vrijdagmiddag van de maand om 14:00 uur zal Heel De Wijert Bakt doorgaan. En er kunnen telkens maximaal 5 deelnemers meedoen.

We beginnen de middag gezellig met koffie/thee en wat lekkers. Daarna worden er groepjes samengesteld die samen aan het bakken gaan. Zit het baksel in de oven dan is er tijd voor nog een kopje koffie/thee en natuurlijk gezellig napraten. De kosten van Heel De Wijert Bakt zijn afhankelijk van wat er gebakken wordt. Bij een eenvoudige activiteit kunt u al meedoen vanaf €3,00 per persoon inclusief 2 koffie/thee en wat lekkers. En als u zelf een plastic bakje meeneemt mag u uiteraard uw eigen baksel mee naar huis nemen voor het weekend! Dat wordt smullen!

Vindt u dit idee reuze leuk, maar kunt u nooit op vrijdagmiddag? Wees dan niet getreurd, u kunt ons gewoon benaderen om te kijken wat er wel mogelijk is en wat er bij uw wensen past. We zijn immers 6 dagen per week geopend!

Neem voor meer informatie of opgaaf gerust contact met ons op. Mail naar: dennis@fruitcafe.nl of bel naar: 06 1715 0041 (vraag naar Dennis) of loop gewoon bij ons binnen in de Werumeus Buningstraat 20 kijk op: www.fruitcafe.nl/contact/

 

Heel De Wijert Bakt op Oog TV: