Kinderfeestjes

Wilt u eens iets anders met uw kinderen doen op een verjaardagsfeestje?

Fruitcafé De Helpende Hand kan samen met u een fantastisch kinderfeestje voor de kids organiseren!

Cupcakes maken, pannenkoeken bakken, smoothies maken, een taart versieren of bijvoorbeeld leuke fruitspelletjes doen; dit is slechts kleine een selectie van wat er bij ons mogelijk is!

Heeft u zelf een specifieke wens voor een kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Wij organiseren kinderfeestjes voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar en voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 11 kinderen. Tijdens de kinderfeestjes dient er minimaal 1 ouder / verzorger de gehele activiteit aanwezig te zijn.

De prijs van een kinderfeestje is altijd maatwerk, dit kan al vanaf een paar tientjes. Hiervoor organiseren wij samen met u een eenvoudig programma met een duur van ongeveer 1 tot anderhalf uur. Heeft u meer wensen en wilt u graag met ons een uitgebreid programma organiseren, dan kan dat uiteraard, tegen meerprijs. Hiervoor maken we vooraf graag een afspraak met u voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of graag een kinderfeestje bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op of kom een keer bij ons langs. Dit kan door te mailen naar: dennis@fruitcafe.nl of door te bellen met: 06-1715 0041 (vraag naar Dennis) hier kunt u ons vinden. Of schuif gezellig bij onze stamtafel aan!