Heel De Wijert Bakt!

Heel De Wijert bakt is een gezellige bakmiddag voor de buurt! Elke eerste vrijdagmiddag van de maand om 14:00 uur is er Heel De Wijert. En er kunnen telkens maximaal 5 deelnemers meedoen. De bakmiddag is een gezonde want er wordt zo goed als altijd koolhydraatarm gebakken.

We beginnen de middag gezellig met koffie/thee en wat lekkers. Daarna worden er groepjes samengesteld die samen aan het bakken gaan. Zit het baksel in de oven dan is er tijd voor nog een kopje koffie/thee en natuurlijk gezellig napraten. De kosten van Heel De Wijert Bakt zijn € 7,50 per activiteit (dus niet per persoon) en de kosten van de ingrediënten gedeeld door het aantal deelnemers. En als u zelf een plastic bakje meeneemt mag u uiteraard uw eigen baksel mee naar huis nemen voor het weekend! Dat wordt smullen!

Neem voor meer informatie of opgaaf gerust contact met ons op. Mail naar: dennis@fruitcafe.nl of bel naar: 06 1715 0041 (vraag naar Dennis) of loop gewoon bij ons binnen in de Werumeus Buningstraat 20 kijk op: www.fruitcafe.nl/contact/

 

Heel De Wijert Bakt op Oog TV: