Corona updates

Beste klant / gast,

Na de persconferentie van 12 januari 2021 is helaas vast komen te staan wij in elk geval nog tot en met 9 februari gesloten blijven voor regulier bezoek. Het enige wat we blijven aanbieden is het afhalen en bezorgen van een maaltijd op de bekende tijden. Ook kunnen we nog steeds allemaal lekkers blijven bakken en maken, dit kunt u dan op afspraak bij ons afhalen.


Beste klant / gast. Vanwege de nieuwe maatregelen is het Fruitcafé alleen nog geopend voor het afhalen van maaltijden / bestellingen. Maaltijden kunnen worden afgehaald op woensdagen en donderdagen tussen 12:00 en 14:00 en tussen 16:00 en 17:30. Bestellingen van Cakes, cookies and more kunnen worden gehaald op afspraak. Voor de rest van de tijd zijn wij in elk geval tot en met 19 januari voor klanten / gasten helaas gesloten.


– corona en de maaltijdservice –

De maaltijdservice is weer van start. U kunt bij ons momenteel alleen maaltijden afhalen. Omdat wij nooit meer koken dan dat we bestellingen krijgen is het nodig om uw maaltijd te reserveren. Reserveer dus tijdig uw maaltijd. Wegens corona, de hygiëne en het voorkomen van lichamelijk contact verzoeken wij u met pin te betalen .